Η εταιρεία μας παρέχει τους εξής τρόπους πληρωμής:

 • Αντικαταβολή

  Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με μετρητά χωρίς επιπλέον χρέωση κατά την παραλαβή της στον χώρο σας.
  Ισχύει μόνο για τις αποστολές εντός Ελλάδας.

 • Πιστωτική/ Χρεωστική κάρτα

  Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σου με οποιαδήποτε χρεωστική, πιστωτική ή προπληρωμένη κάρτα (VISA, Mastercard, American Express και Diners).
  Η πληρωμή ολοκληρώνεται μέσω ανακατεύθυνσης στο ασφαλές περιβάλλον πληρωμών της AlphaBank.

 • PayPal

  Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω PayPal. Πρόκειται για μια αυτοματοποιημένη διαδικασία κατά την οποία θα μεταφερθείτε στην ασφαλή ιστοσελίδα του PayPal όπου θα ολοκληρωθεί η πληρωμή.
  Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά, επισκεφτείτε το https://www.paypal.com/

 • Τραπεζική κατάθεση

  Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με κατάθεση στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό. Στην περίπτωση αυτή, για να ολοκληρωθεί η παραγγελία σας θα πρέπει να πραγματοποιήσετε την κατάθεση ολόκληρου του ποσού εντός 5 ημερών από την ημερομηνία καταχώρησης της παραγγελίας σας και να αποστείλετε το αποδεικτικό κατάθεσης στο email: glossyboutique11@.gmail. Μετά το πέρας των 5 ημερών και αφού δεν έχει πραγματοποιηθεί η κατάθεση η παραγγελία θα ακυρώνεται αυτόματα.

  ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

  IBAN: GR4601102130000021356279071

  ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΧΑΤΖΗΠΑΝΤΑΖΗ

  BIC/ SWIFT: ETHNGRAA

Προσοχή

 • Ως αιτιολογία είναι απαραίτητο να αναγράφεται το ονοματεπώνυμο που έχει δηλωθεί στην παραγγελία σας καθώς και ο αριθμός
  παραγγελίας.
 • Σε περίπτωση που η μεταφορά πραγματοποιηθεί από άλλη τράπεζα από την τράπεζα του δικαιούχου της εταιρείας τα έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη.