ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

                 ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

 

  • Μόλις ολοκληρωθεί η παραγγελία σας και επεξεργαστεί από το τμήμα πωλήσεων, τα προϊόντα σας αποστέλλονται με τη ΕΛΤΑ  Courier, από Δευτέρα έως Παρασκευή. Όλες οι παραγγελίες που θα ολοκληρωθούν μέχρι τις 14:00, αποστέλλονται την ίδια ημέρα, ενώ όσες ολοκληρωθούν μετά τις 14:00, αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα. (εξαιρούνται οι Αργίες και τα Σαββατοκύριακα).

  • Ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας σας υπολογίζεται σε 1-2 εργάσιμες ημέρες για Θεσσαλονίκη, Αττική και οποιαδήποτε άλλη πόλη της Ελλάδος, εκτός των νησιών και των δυσπρόσιτων περιοχών. Στα νησιά παραλαμβάνετε την παραγγελίας σας σε 1-3 εργάσιμες ημέρες, ενώ στις δυσπρόσιτες περιοχές σε 2-5 εργάσιμες ημέρες. Μπορείτε πάντα βέβαια να παρακολουθείτε την πορεία της παραγγελίας σας μέσω του tracking number που θα σας αποσταλλεί από το GlossyBoutique.gr.

  • Τα έξοδα μεταφοράς είναι 3 euro για όλη την Ελλάδα.  Εάν επιλέξετε ως τρόπο πληρωμής την κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας μας, δεν υπάρχει καμία επιπλέον χρέωση. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει μόλις καταθέσετε το ποσό της παραγγελίας σας, να μας καλέσετε ώστε να το διασταυρώσουμε για να μπορεί να αποσταλλεί άμεσα η παραγγελία σας.

 

               ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΚΥΠΡΟΥ - ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

  • Οι παραγγελίες σε Κύπρο και σε χώρες εκτός Ελλάδος, πραγματοποιούνται με τη Γενική Ταχυδρομική Courier. Η πληρωμή της παραγγελίας γίνεται αποκλειστικά με τη μεταφορά του ποσού σε λογαριασμό της εταιρίας μας.

  •  

  • Επικοινωνήστε.μαζί μας.στο.mail glossyboutique11@.gmail.com  ή στο +30 2314005246, ώστε να σας αποστείλλουμε τα στοιχεία μας για να πραγματοποιήσετε τη συναλλαγή.

  • Ο χρόνος παράδοσης κυμαίνεται από 6-10 ημέρες και η χρέωση είναι 10 ευρώ.